WhatsApp
Yükleniyor...

Kurumsal Mail Nedir? Nasıl Alınır? ve kurumsal mail hosting

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Kurumsal Mail Nedir? Nasıl Alınır? ve kurumsal mail hosting
06 Şubat 2021, 22:41 0 Yorum 928 Okuma

Kurumsal e posta nedir?

Kurumsal e posta; şirket alan adınıza bağlı olarak oluşturulan, @şirketadı.com şeklinde kullanılabilen mail hesaplarıdır. POP yada IMAP olarak kullanılabilirler.

Gmail, Hotmail v.b. bir çok e posta servisi bulunmaktadır, bireysel kullanıcılar için oldukça ideal olan bu servisler ücretsiz olmasıylada bireysel kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Muhtemelen sizde ücretsiz eposta servislerinden yararlanmışsınızdır. Fakat bir şirket yada kurum iseniz ozaman bu ücretsiz servisler çok hoş karşılanmayabiliyor. Sebebi ise öncelikle güven vermemesi. Çünkü ücretsiz servislerden herkes dilediği öntakıyı dilediği kadar oluşturabilir. Fakat kurumsal e-posta size özeldir.

Kurumsal e posta örnekleri

Bir örnekle açıklayalım; Şirket adınız Klavye Bilgisayar olsun, alan adınızda klavye.com.tr, şirket mailinizi info@ olarak açmak istediğinizi varsayarsak kurumsal eposta hesabınız “info@klavye.com.tr” şeklinde olacaktır. Sizin dışınızda hiç kimse bu şekilde bir mail hesabı kullanamayacaktır. Çünkü retrovint.com adınıza kayıtlı bir domaindir ve başkası tarafından kullanılamaz.

Kurumsal eposta örnekleri; ornek@klavye.com.tr | adi.soyadi@klavye.com.tr | departman@klavye.com.tr | ornek@departman.kurumadi.com

Şirketinize Özel 1000 Kişiye 10GB Alanlı Yandex Mail Sahibi Olabilirsiniz. Hizmet İçin de Yandex ve Google Harita Kayıtları Web Hosting Alan Adı 1 Yıl Ücretsiz Olarak Sizlere Sunulmaktadır.
Mobil Uygulamalar ile İstediğiniz Yerden Maillerinize Ulaşabilir Tüm Çalışanlarınıza 1 Tuş İle Mail Atma Fırsatı Sunmaktadır. Bu Hizmetimiz ile Firmanız Kurumsallaşma ve Bilinirlik Konusunda Ön Plana Çıkacaktır.
Detaylı  Bilgi İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum